top of page
_edited.png

רציתי להגיד תודה

מחשבות של מנהלת משאבי אנוש אחרי סיור שוק לקבוצות במרכז



לא בכל יום אני כותבת פוסט כזה. בדרך כלל אני זו שסוגרת, מתאמת, בודקת תקציב וממשיכה הלאה. אבל אחרי סיור השוק שעשינו, הרגשתי צורך לעצור רגע ולכתוב.


חיפשתי פעילות שונה. כזו שתתאים לקבוצה מגוונת, שתאפשר לאנשים לצאת מהמשרד בלי להרגיש שהם “ביום גיבוש”. בסוף בחרנו בסיור שוק במרכז, ולא לגמרי ידעתי למה לצפות. היום, בדיעבד, אני יודעת שזו הייתה החלטה מדויקת.


הסיור נבנה כסיור שוק לקבוצות במרכז, בקצב נכון ועם הרבה רגישות לאנשים עצמם. לא היה צורך להפעיל, לא לדחוף, לא לשכנע. השוק עשה את שלו. ההליכה המשותפת, העצירות, האוכל והסיפורים יצרו חיבור טבעי בין אנשים שבשגרה כמעט לא יוצא להם לדבר.


כמנהלת משאבי אנוש, חשוב לי שפעילות תתאים לכולם. לכן הבחירה בסיור שוק כשר במרכז הייתה משמעותית. זה אפשר לכל המשתתפים להיות חלק מהחוויה בלי יוצאים מן הכלל, ובלי להפוך את הכשרות לנושא המרכזי. פשוט נוכחות נוחה, רגועה ומכבדת.


במבט לאחור, זה היה הרבה יותר מיום גיבוש שוק במרכז. זו הייתה פעילות שוק לקבוצות שאפשרה שיחה אחרת, צחוק לא מתוכנן, והיכרות מחוץ לטייטלים ולתפקידים. סיור שוק לעובדים נתן לצוות שלנו רגע לנשום יחד, בלי מסכים ובלי לוחות זמנים.


אני חושבת שמה שעבד במיוחד הוא שהסיור לא ניסה להרשים. הוא הציע חוויה קולינרית בשוק לקבוצות, אבל שם את האנשים במרכז. לא עוד פעילות “לעשות וי”, אלא זמן משותף שיש בו טעם, קצב והקשבה.

אז כן, זה פוסט של תודה. תודה על פעילות שוק לארגונים שנבנתה בחשיבה, בגמישות ועם הרבה אנושיות. ובעיקר תודה על חוויה שעדיין מדברים עליה במשרד, גם שבוע אחרי.


אם את מחפשת סיור שוק לקבוצות במרכז, כזה שמתאים לעובדים, לצוותים ולארגונים, ומאפשר חוויה קולינרית עם עומק וקלילות – שווה לעצור ולבדוק. לפעמים בחירה נכונה אחת עושה הרבה יותר ממה שתכננו.



 
 

רוצים גם סיור טעים? 
השאירו פה פרטים ואחזור אליכם

איזה סיור מעניין אותי
כמה אנשים אנחנו
עד 8
מעל 8

אפשר להסיר את עצמי מהרשימה בכל עת | מדיניות הפרטיות

  • אינסטגרם

סיורים קולינריים בלתי נשכחים – הצטרפו לחוויה!

 יחידים? בחרו סיור וקנו כרטיס אונליין | קבוצה של 10+ אנשים? תיאום סיור פרטי בהתאמה אישית

bottom of page